Oletko jo tutustunut LikeMeatin lihattomiin uutuuksiin? Vastaa ja voita S-ryhmän lahjakortti! | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
LikeMeat pääkuva

Oletko jo tutustunut LikeMeatin lihattomiin uutuuksiin? Vastaa ja voita S-ryhmän lahjakortti!

Teksti:
LikeMeat
Kuvat:
LikeMeat
Julkaistu: 7.4.2021
Muokattu: 7.4.2021
Nyt on kylmähyllyt käyneet kuumana, kun LikeMeatin lihattomat uutuustuotteet ovat saapuneet kauppoihin. Olit sitten vegaani, fleksaaja tai sekasyöjä, LikeMeatit ovat loistava valinta lihattomiin ruokahetkiin. Kaupallinen yhteistyö / LikeMeat

Like what you eat, eat what you like

Voiko luomusoijasta valmistettu tuote muka näyttää ja maistua kanalta?⁣ Maukkaiden LikeMeat-kasviproteiinien lähteenä käytetään eurooppalaista luomusoija- ja soijapapua tai herneproteiinia. Tuoteperheeseen kuuluu 9 herkullista lihatonta tuotetta, joista kaikki ovat vegaanisia ja gluteenittomia, ja osa myös luomua.

LikeMeatin maailmassa nautitaan herkullisesta ruoasta ja terveellisistä elämäntavoista ilman uhrauksia, joten hyppää hetkeksi matkaan mukaan! Vastaa alla olevaan kyselyyn ja osallistu arvontaan kertomalla meille Yhteishyvän Facebookissa, mistä lempiruoastasi voisit mielelläsi loihtia LikeMeatin avulla lihattoman version. Kerro vastauksesi 30.4. mennessä ja olet mukana arvonnassa.

Arvomme kaikkien kommentoijien kesken 5 palkintoa – pääpalkintona yhden S-ryhmän lahjakortin (arvo 50 euroa) sekä jokaiselle onnekkaalle LikeMeat-kasvomaskit. Lahjakortilla voit vaikka napata ostoskoriisi kaikki kolme LikeMeatin hittituotetta – Like Chicken Bites, Like Pulled BBQ ja Like Meatballs.

Siirry kommentoimaan Yhteishyvän Facebookiin tästä. Osallistumisaika on 7.–30.4.2021. Onnea matkaan!

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.