Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Oletko riuska ruis vai pehmoinen kaura? Testaa ja voita 100 € lahjakortti!

Teksti:
Vaasan
Kuvat:
Vaasan
Julkaistu: 6.3.2023
|
Muokattu: 6.3.2023
Kaupallinen yhteistyö / Vaasan. Tuore leipä on kuin siivu uunituoretta rakkautta, joka aloittaa aamun, täydentää lounaan ja viimeistelee iltapalan. Mutta mikä leipä löytyy sinun sielusi syövereistä? Testaa, oletko ruis vai kaura ja voit voittaa 100 € S-ryhmän lahjakortin.

Leipä on täyttä rakkautta aamusta iltaan

Todelliset aamuihmiset ovat harvinainen näky. Yleensä torkutamme ja käännämme kylkeä, kunnes puhelin parkaisee viimeistä kertaa, että nyt välittömästi ylös sieltä – työt tai opinnot odottavat. Aamupalalla on meihin kuitenkin hämmentävä vaikutus, sillä jo ajatus tuoreesta leivästä kielen päällä saa ihmisen kuin ihmisen pomppaamaan pedistään.

Saman leipärakkauden jakaa myös positiivisella energiallaan loistava Robin Packalen, joka nähdään tänä vuonna Vaasanin kumppanina. Tähden oma suosikkileipä on selvä: “Ohuilla Ruispaloilla on erityinen paikka mun sydämessä. Jossain vaiheessa suorastaan elin niillä.”

Pohjimmiltaan Robin onkin aivan kuin suosikkinsa eli sisukas Vaasan Ruispalat Ohut Herkku -leipä. Mutta mikä leipä kuvaa parhaiten sinun sielunmaisemaasi?

Testaa, oletko Robinin tapaan kuin riuska ruis vai pehmoinen kaura. Kirjoita testin päätteeksi vielä yhteystietosi ja osallistut kahden 100 € S-ryhmän lahjakortin arvontaan. Voittajat voivat käyttää palkintonsa halutessaan vaikkapa unelmiensa hotelliaamupalaan tai -majoitukseen.

Osallistua voit 6.3.–2.4.2023.

Äläkä unohda napata ostoskoriisi Vaasanin ravitsevia leipiä, sillä näitä hätäisten aamujen ja hitaiden brunssien pelastuksia ostamalla voit voittaa liput Robinin yksityiskeikalle. Lue lisää suoraan leipäpaketistasi.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt tästä.