Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kavli pääkuva

Oletko valmis grillikauteen? Testaa ja voita grillaajan unelmasetti!

Teksti:
Kavli
Kuvat:
Kavli
Julkaistu: 12.4.2021
Muokattu: 25.4.2021
Grillikausi alkaa NYT! Mutta kuinka valmis sinä olet grillihiilten hehkuun, huumaaviin hamppareihin ja kesäyön grillailuihin? Testaa se tästä ja voit voittaa grillaajan unelmasetin sekä kunnon keon Kavlin parhaita hampparikastikkeita! Kaupallinen yhteistyö / Kavli

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille!

Varmat kevään merkit tunnistat grillin tuoksusta ja Kavlin hampparikastikkeiden vedet kielelle nostattavasta mausta. Kovimmat grillimestarit ovat tietysti grillitikut tanassa läpi vuoden – mutta kuinka valmis sinä olet tulevaan grillikauteen?

Testaa alta ja osallistu Yhteishyvän Facebook-arvontaan. Voit voittaa grillaajan unelmasetin eli laadukkaan hamppariprässin, grillipihdit sekä kunnon keon Kavlin aitoja ja alkuperäisiä hampparikastikkeita. Palkintoja arvotaan kolme ja yhden setin arvo on noin 50 €.

Osallistumisaika on 12.–21.4.2021. Siirry Facebook-arvontaan tästä linkistä!

Katso Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.

Psst… Tiesitkö jo, että Kavlin tuotteilla teet myös hyvää? Yritys ohjaa joka vuosi voittonsa hyväntekeväisyyteen. Viime vuonna Kavli Trust -säätiön kautta lahjoitettiin yhteensä jopa 12 miljoonaa euroa, joista 90 000 euroa jaettiin suomalaisten lahjoituskohteiden kesken.