Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Oppi&ilo someaktivointi pääkuva

Parasta pukinkonttiin – tee testi ja löydä innostavin joululahja leikki-ikäiselle!

Teksti:
Oppi&ilo
Kuvat:
Oppi&ilo
Julkaistu: 24.11.2021
Muokattu: 25.11.2021
Löytyykö lähipiirisi pikkuväestä innokas lukutoukka, tuleva taidemaalari vai vauhdilla uutta oppiva viikari? Testaa, mikä oivalluttava ja kehittävä joululahja Oppi&ilon valikoimasta ilahduttaisi erityisesti oman perheesi tai lähipiirisi leikki-ikäistä! Kaupallinen yhteistyö / Oppi&ilo

Hyppää mukaan mielekkäälle matkalle oivaltamisen maailmaan

Joulun odotuksessa on taikaa, ja tämä vuoden maagisin aika saa niin lapset kuin vanhemmatkin houkuteltua leikin riemuihin.

Mutta mikä oivalluttava ja pitkäksi aikaa iloa tarjoava joululahja Oppi&ilon valikoimasta sopisi parhaiten pukinkonttiin sinun perheesi tai lähipiirisi leikki-ikäiselle? Vastaa kysymyksiin ja selvitä!

Osallistu ja voita tuotepaketti

Tee testi alla ja osallistu sen jälkeen arvontaan Yhteishyvän Facebookissa jakamalla testin tulos – olet mukana Oppi&ilon 100 euron arvoisen tuotepaketin arvonnassa!

Oppi&ilon valikoimasta löydät loistavat, pitkäksi aikaa tekemistä tarjoavat joululahjavinkit kaikille lapsille taaperoista koululaisiin.

Kilpailu on käynnissä 24.11.–22.12.2021. Palkinto toimitetaan vain Suomeen.

Siirry kommentoimaan Facebook-arvontaan tästä!

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.