Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pelaa ja voita lemmikillesi vuoden ilmaiset Lily’s Kitchen -ruoat

Teksti:
Lily's Kitchen
Kuvat:
Lily's Kitchen
Julkaistu: 2.10.2023
|
Muokattu: 2.10.2023
Kaupallinen yhteistyö / Lily’s Kitchen. Lemmikit ansaitsevat ruokakuppeihinsa vain parasta ruokaa, jonka luonnolliset raaka-aineet pitävät koiran hännän heilumassa ja kissan tassut leipomassa. Pelaa helppoa keräilypeliä ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa lemmikillesi vuoden Lily’s Kitchen -ruoat luonnollisista raaka-aineista.

Lemmikit ansaitsevat vain parasta ruokaa luonnollista aineksista

Mikään mittayksikkö maailmassa ei riitä mittaamaan matkaa, jonka lemmikin omistajat ovat valmiita kulkemaan rakkaan perheenjäsenensä hyvinvoinnin eteen. Koirien, kissojen ja omistajien onneksi lemmikin onnellisuus onkin nyt helpompi saavuttaa, sillä Lily’s Kitchen toi Prisman valikoimiin monta terveellistä uutuusruokaa ja -herkkua.

Lily’s Kitchenin intohimo on tarjota terveellistä ruokaa luonnollisista, aidoista raaka-aineista ilman lihajauhoa tai tunnistamattomia ainesosia. Nämä laadukkaat markettiruoat onkin alun perin suunniteltu pienen Lily-terrierin vaativaan makuun, kun sen omistaja eli Lily’s Kitchenin perustaja alkoi itse kokata koiralleen terveellisiä ruokia ihovaivojen parantamiseksi.

Vaikka Lily heiluttaa häntäänsä jo sateenkaarisillalla, Lily’s Kitchen valmistaa yhä sen monia suosikkeja yhteistyössä lemmikkien ravitsemuksen asiantuntijoiden kanssa.

Voita lemmikillesi koko vuodeksi Lilyn suosikkiruokia

Tahdothan sinäkin tarjota koirallesi tai kissallesi parasta ruokaa luonnollisista raaka-aineista? Pelaa nopea kierros Lilyn hauskaa keräilypeliä, jossa kerätään Lily’s Kitchen -ruokia tassuun ja väistellään lemmikkien kiellettyjä aarteita eli sukkia, kenkiä ja lankakeriä.

Läpäisemällä tämän helpon pelin pääset osallistumaan arvontaa, jonka osallistujien kesken arvomme kolmen voittajan lemmikeille koko vuoden ilmaiset Lily’s Kitchen -ruoat. Peliaikaa on 2.–29.10.2023 klo 23.59 loppuun asti.

Yhteishyvän kilpailujen säännöt löydät täältä.

Lily’s Kitchenin luonnollisista raaka-aineista valmistetut laadukkaat kissan- ja koiranruoat voit nyt myös ostaa Prismoista tai suoraan S-kaupat.fi:stä. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.