Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pelasta ruskea Chiquita-banaani!

Pelasta ruskea Chiquita-banaani!

Teksti:
Chiquita
Kuvat:
Chiquita
Julkaistu: 6.9.2022
Muokattu: 7.9.2022
Makuasioista ei sovi kiistellä – yksi tykkää vihreästä Chiquita-banaanista, toinen ruskeapilkullisesta. Mutta voiko ruskeaa, ylikypsää banaania enää syödä? Vastaa kepeään tietovisaamme ruskeista banaaneista, saatat oppia jotain uutta! Osallistumalla testin lopussa arvontaan voit voittaa Chiquitan silikonisen leivontavuoan, arvo 24 €. Palkintoja arvotaan 28 kappaletta ajalla 6.–19.9.2022. Voittajiin ollaan yhteydessä kampanjan päättymisen jälkeen. Kaupallinen yhteistyö / Chiquita

#nollahukattuachiquitaa – Chiquita haastaa sinut ehkäisemään banaanihävikkiä

Tiesitkö, että Chiquitan tarina on alkanut jo 1870-luvulla? Tiesit tai et, Chiquita on taatusti sinullekin tuttu brändi jo vuosien takaa. Eväsrepuissamme jo vuosikymmeniä matkannut Chiquita-banaani on laadukas ja herkullinen välipala, joka sopii monenlaiseen ruoanlaittoon. Tämän testin lisäksi Chiquita haastaa sinut ehkäisemään banaanihävikkiä somekilpailulla: jaa ylikypsiä Chiquita-banaaneja hyödyntävä herkkureseptisi somessa tunnisteella #nollahukattuachiquitaa. Chiquita nimittäin poimii somereseptit nettisivuilleen ja palkitsee parhaat reseptit viikoittain KitchenAid-leivontakoneella 3.10.2022 asti!

Kurkkaa myös Chiquitan omat reseptit Chiquita.fi-sivustolta!

Pelasta ruskea Chiquita-banaani! Vastaa tietovisaan ja osallistu arvontaan, voit voittaa Chiquitan silikonisen leivontavuoan!

Arvomme kaikkien tämän testin lopussa olevaan arvontaan osallistuneiden kesken Chiquitan silikonisia leivontavuokia! Yhden palkinnon arvo on 24 € ja palkintoja arvotaan 28 kappaletta. Arvonta on käynnissä 6.–19.9.2022. Voittajiin ollaan yhteydessä kampanjan päättymisen jälkeen.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.