Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pöhötinguru vai pakastekokki? Testaa ja voita SatisFry Air & Grill!

Teksti:
Russell Hobbs
Kuvat:
Russell Hobbs
Julkaistu: 16.5.2023
|
Muokattu: 16.5.2023
Kaupallinen yhteistyö / Russell Hobbs. Airfryer eli tuttujen kesken pöhötin on jokaisen kotikokin must have -vempain, joka tyydyttää niin ruokahalun kuin makeanhimon helpommin, nopeammin ja terveellisemmin. Testaa tästä, millainen airfryerin käyttäjä sinä olet – voit voittaa SatisFry Air & Grill -monitoimi-airfryerin.

SatisFry Air & Grill tyydyttää ruokahalun ja makeanhimon

Kokkaaminen helposti ja nopeasti ilman turhaa tiskiä tuntui ennen mahdottomalta tehtävältä, mutta sitten airfryerit sysäsivät syrjään perinteiset uunit, grillit, padat ja kattilat. Ruoanlaitto ja leivonta olikin yhtäkkiä helppoa ja monipuolista paljon pienemmällä rasvamäärällä.

Erityisen helposti ruokahalun ja makeanhimon tyydyttää Russell Hobbsin SatisFry Air & Grill -monitoimikeitin, jossa on 5,5 litran airfryerin lisäksi haudutuspata ja grilli. Siksi voit nyt paistaa, grillata, ruskistaa, leipoa ja hauduttaa ruokaa isollekin joukolle yhdellä laitteella.

Millainen airfryerin käyttäjä sinä voisit olla?

Tahtoisitko testata rohkeasti kaikkien ruokien ja leivonnaisten kokkaamista airfryerissa? Vai pöhisisikö sinun keittimessäsi vain pakasteet? Testaa ja osallistu arvontaan jättämällä yhteystietosi testin loppuun. Arvomme kaikkien osallistujien kesken kolme Russell Hobbs SatisFry Air & Grill -monitoimi-airfryeria. (ovh. 199 €).

Arvontaan voit osallistua 16.–25.5.2023.