Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Saalista kissanruokapussiin kuuluvat ainesosat PrimaCat-pelissä ja voita raapimapuu!

Teksti:
PrimaCat
Kuvat:
PrimaCat
Julkaistu: 12.3.2023
|
Muokattu: 13.3.2023
Kaupallinen yhteistyö / PrimaCat. Kerää pelissä kissanruokapussiin kuuluvat ainesosat, ja muista varoa kissalle turhia hiilihydraatteja sokeria ja vehnää. Läpäistyäsi pelin voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on upea kissan raapimapuu! Keskikokoisen raapimapuun useat tasot tarjoavat kissalle tähyilypaikkoja ja maja voi toimia nukkumapaikkana tai leikkimistantereena. Luonnonsisalilla päällystetyt tolpat pitävät huolta kynsien terävyydestä. Palkintoja arvotaan kaksi kappaletta, yhden palkinnon arvo 150 €. Pelata voit 13.3.–9.4.2023.

PrimaCat – paremmin voiville kissoille

Kissan hyvinvointi edellyttää sen lajinmukaisiin tarpeisiin suunniteltua ruokaa. Vaali arvokkaita yhteisiä hetkiä ja tarjoa kissallesi ruokaa, joka tekee sille hyvää; PrimaCatin kissanruoat sisältävät aina runsaasti lihaa, eikä niissä ole koskaan kissalle tarpeetonta vehnää tai lisättyä sokeria.

Kokeile kissallesi suosittuja Classic-sarjan märkäruokia, jotka on kehitetty asiakkaiden toiveiden pohjalta. Löydät valikoimasta nyt myös märkäruuat kissanpennuille ja steriloiduille kissoille! Me PrimaCatilla tiedämme, että kissan ruokinta on taitolaji; siksi olemme luoneet Classic-annospusseihin erityisen herkullisen ja lihaisan reseptin, jota kissasi on vaikea vastustaa. Aterioita on saatavilla laaja makuvalikoima kastikkeessa ja hyytelössä. Classic-märkäruoilla tarjoat kissallesi sen hyvinvointia tukevaa ruokaa jokaisella aterialla.

Tutustu tuotteisiin S-kaupat.fi:ssä.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.