Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Skippaa lehmä, älä makua – vastaa Flora Plant B+tter-tietovisaan ja voita 100 € lahjakortti!

Teksti:
Flora
Kuvat:
Flora
Julkaistu: 16.10.2023
|
Muokattu: 17.10.2023
Kaupallinen yhteistyö / Flora. Herkullista makua pellolta suoraan leivälle Flora Plant B+tterilla, kyllä kiitos! Mutta tiedätkö, millainen ilmastovaikutus Flora Plant B+tterilla on perinteiseen voihin verrattuna? Vastaa tietovisaan ja testaa, onko sinulla faktat hallussa maistuvasta Flora Plant B+tterista vai tuleeko vastaan kenties uutta tietoa! Osallistumalla visan lopussa arvontaan, voit voittaa 100 € lahjakortin S-ryhmän kauppoihin.

Pienennä hiilijalanjälkeä maistuvasti ja helposti Flora Plant B+tterilla

Haluaisitko pienentää hiilijalanjälkeäsi helposti ja maistuvasti ruoanlaitossa, leivän päällä ja leivonnassa – makua skippaamatta? Ratkaisu löytyy kauppasi hyllyltä! Flora Plant B+tter on herkullinen vaihtoehto perinteiselle voille, ja hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin perinteisellä voilla. Myös maku Flora Plant B+tterissa on lyömätön. Skippaa siis lehmä, älä makua – helposti ja ilmastoystävällisesti!

Skippaa lehmä, älä makua – vastaa tietovisaan ja voita 100 € lahjakortti!

Arvomme kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken 100 € lahjakortin S-ryhmän kauppohin! Palkinnon arvo on 100 €. Arvonta on käynnissä 16.–29.10.

Jos et näe alapuolella peliruutua ja Aloita tietovisa -painiketta, kokeile päivitää sivu. Jos et senkään jälkeen näe painiketta, siirry peliin erillisestä ikkunasta painamalla tästä.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.