Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Suomalaiset rakastavat kahvia. Testaa mitä tiedät suomalaisesta kahvikulttuurista, voit voittaa Kulta Katriina -neulontasetin ja Kulta Katriina -kahvia!

Suomalaiset rakastavat kahvia. Testaa mitä tiedät suomalaisesta kahvikulttuurista, voit voittaa Kulta Katriina -neulontasetin ja Kulta Katriina -kahvia!

Teksti:
Meira
Kuvat:
Meira
Julkaistu: 9.5.2022
Muokattu: 9.5.2022
Ilman kahvia ei voi olla juhlia. Vai voitko kuvitella lakkiaiset, joissa ei tarjoilla kahvia? Emme mekään. Mutta mitä kaikkea suomalaiseen kahvikulttuuriin liittyy? Vastaa leikkimieliseen tietovisaamme kahvikulttuurista, voit voittaa Kulta Katriina -neulontasetin ja kahvia! Kaupallinen yhteistyö / Meira

Kulta Katriina – Eläköön suomalainen kahvikulttuuri!

Suomalaiset ovat kiistatta kahvikansaa ja Kulta Katriina on kuulunut kahvikuppeihimme jo vuodesta 1937. Se on erityinen osa suomalaista kahvikulttuuria ja läsnä niin arjessa kuin juhlassa. Suomalaisten rakastama Kulta Katriina pukeutuu nyt uuteen asuun, mutta on silti sama maistuva kupillinen kahvia kuin ennenkin.

Mitä tiedät rakkaasta kahvikulttuuristamme? Testaa ja osallistu arvontaan, voit voittaa Kulta Katriina -neulontasetin ja kahvia!

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken Kulta Katriina -neulontasetin ja kahvia! Ompelusetti sisältää kahvikupin koristeen neulontaohjeet, langat ja puikot. Palkinnon arvo on n. 25 €, ja palkintoja arvotaan viisi. Arvonta on käynnissä 9.5.–5.6.2022.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.