Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Taklaa aamun kiireet kuin Suomen Leijona!

Taklaa aamun kiireet kuin Suomen Leijona!

Teksti:
Russell Hobbs
Kuvat:
Russell Hobbs
Julkaistu: 12.4.2022
Muokattu: 12.4.2022
Suomi on pullollaan leijonamieliä, joilla on pieni ongelma: aamuisin aika ei armoa tunne, kun pitää kylpeä, pukea, syödä, hörpätä aamukahvit ja toistaa sama lapsille. Lue, miten Suomen Leijona lyö aamut maaliin ja osallistu MM-kisamatkan arvontaan 8.5. mennessä. Kaupallinen yhteistyö / Russell Hobbs

1. Tankkaa Leijonan aamiainen

Leijonan aamu alkaa ruisleivän nurkka suupielessä, sillä aamupalaa ei suotta sanota päivän tärkeimmäksi ateriaksi. Aamiaisen skippaaminen nimittäin jättää kroppasi paastotilaan, jonka myötä saatat kohdata vetämättömän olon ja jääkaapille harhailevat ajatukset.

Parhaina aamuina Leijonan pöydästä löytyy kuitupitoista hiilaria, proteiinia, reilusti hedelmiä tai marjoja ja hyviä rasvoja. Arkiaamut eivät kuitenkaan ole aina täydellisiä, vaan aina silloin tällöin on erittäin ok hörppiä vauhdissa kahvia ja rouskuttaa paahdettua leipää samalla, kun huiskit ripsiväriä silmiin tai keität vedenkeitin apunasi pussista pikapuuroa lasten lautasille.

2. Taklaa aamun aikasyöpöt

Älä unohda, että tehokas aamupala on välineurheilua parhaimmillaan. Edes kaikkein parhaat vehkeet ja vempeleet eivät tietenkään saa aamuaskareitasi katoamaan mutta tekevät niistä hieman helpompia. Aika ei tunne armoa aamuisin, joten taklaa aikasyöpöt Russell Hobbsin Honeycomb-sarjan tuotteilla.

Russell Hobbs on 70-vuotias arkiaamujen pelastaja, joka valmisti ensimmäisenä maailmassa vedenkeittimen. Nykyään Russell Hobbs haluaa varmistaa, että myös Suomen leijonamielet ovat valmiita elämään nopeasti ja ennen kaikkea vaivatta vatsat täynnä – myös arkiaamuina.

Aina aika ei riitä tunnin aamiaiseen. Helpota siis aamujasi, osta Russell Hobbs -pienkoneet Prismasta ja viritä ne valmiiksi aamua varten, jotta päiväsi käynnistyy jo nappia painamalla.

3. Näytä tukesi tulevaisuuden Leijonille

Mutkattoman aamun jälkeen on aika näyttää tukea myös tulevaisuuden Leijonille. Kun ostat Prismasta Honeycomb-sarjan tuotteita, Russell Hobbs lahjoittaa jokaisesta 2 € lasten ja nuorten jääkiekkoharrastuksen tukemiseen. Suuntaa katseesi kohti lähintä Prismaa tai klikkaa tästä linkistä osoitteeseen prisma.fi, ja tuetaan yhdessä tulevaisuuden tähtiämme.

4. Osallistu MM-kisamatkan arvontaan

Muista osallistua arvontaan jättämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen. Voit voittaa liput ja majoituksen kahdelle MM-jääkiekon Suomi–Ruotsi-otteluun Tampereelle. Palkinnon arvo on 800 € ja osallistua voit 8.5.2022 asti. Muista vinkata arvonnasta myös kaverille!