Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tätä et taatusti tiennyt SNICKERS-suklaapatukasta – Vastaa tietovisaan ja voita Canonin tulostava kompaktikamera!

Teksti:
SNICKERS
Kuvat:
SNICKERS
Julkaistu: 13.3.2023
|
Muokattu: 13.3.2023
Kaupallinen yhteistyö / SNICKERS. Tiedätkö milloin maailman ensimmäinen SNICKERS-suklaapatukka näki päivänvalon? Tai mistä SNICKERS oikeastaan koostuu? Vastaamalla kepeään tietovisaan voit voittaa näppärän Canon Zoemini S2 tulostavan kompaktikameran!

SNICKERS – Et ole oma itsesi kun sinulla on nälkä

Tiedätkö mistä herkullisista aineksista perinteinen SNICKERS-suklaapatukka valmistetaan? Tai minkä ikäinen SNICKERS, tuo jokaisen nälkäisen luottopakki on?

Jos nämä kysymykset tuntuvat helpoilta – ja vaikkeivät tuntuisikaan – sinun kannattaa ehdottomasti vastata SNICKERS-tietovisaan. Patukan historiassa on nimittäin kiinnostavia pieniä tiedonmurusia, joilla voit briljeerata seuraavalla kerralla kavereillesi!

Uusi SNICKERS-tuote on muuten valtaamassa kauppojen hyllyt ja sinun makunystyräsi. Mutta emme kerro vielä mikä se on, vaan pääset arvaamaan asiaa tietovisassa. Vihje: se maistuu taivaalliselta!

Vastaa siis SNICKERS-tietovisaan, osallistumalla arvontaan voit nimittäin voittaa jokaisen selfie-kuningattaren tai -kuninkaan luottokameran: Canon Zoemini S2 tulostavan kompaktikameran. Palkintoja on jaossa viidelle onnekkaalle voittajalle, ja osallistua voit 14.3.-10.4.2023.