Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Old El Paso pääkuva

Testaa temperamenttisi ja voita illallinen meksikolaisittain!

Teksti:
Old El Paso
Kuvat:
Old El Paso
Julkaistu: 6.10.2021
Muokattu: 6.10.2021
Halloween ja Day of the Dead lähestyy! Vietä juhlaa meksikolaiseen tyyliin nauttien herkuista ja hyytävistä pääkallokoristeista. Voita nyt omiin juhliisi Old El Pason meksikolainen illallinen testaamalla, kuinka meksikolainen olet temperamentiltasi! Kaupallinen yhteistyö / Old El Paso

Vastaa ja voita Old El Pason meksikolainen illallinen

Rakastatko meksikolaista ruokaa, mutta kammoat sotkua? No tässäpä sinulle ilouutinen: Old El Paso Tortilla Pockets™ -tortillataskuja ei tarvitse rullailla tai taitella. Lisää vain suosikkitäytteesi ihanan pehmeään taskuun ja nauti. Tekisitkö tacoja naudasta tai katkaravuista? Vai kokkaisitko kenties kanafajitoja? Ehkä tekisit niistä sittenkin vegaanisia? Valitse ja haukkaa – ilman sotkua!

Mutta onko temperamenttisi yhtä tulinen kuin makusi? Vastaa pieneen persoonallisuustestiin (kesto n. 3 min) ja voit yllättyä! Ehkä temperamentissasi onkin ripaus meksikolaisuutta – siis tuota elämäniloista meininkiä, jossa nautitaan hyvästä ruoasta ja ystävien seurasta. Testaa!

Muista myös osallistua tuliseen arvontaan Yhteishyvän Facebook-sivuilla. Arvomme vastaajien kesken runsaat Old El Paso -ainekset koristeluineen Day of the Dead -illallista varten. Palkinnon arvo on noin 100 € ja se toimitetaan vain Suomeen.

Kilpailuun voit osallistua 6.–31.10.2021 klo 23.59 asti.

Siirry testin jälkeen Facebook-arvontaan tästä!

Lue Yhteishyvän arvonnan säännöt täältä.