Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Marabou Big Taste pääkuva

Tunnetko suklaan salat? Testaa ja voita kassillinen suklaata!

Teksti:
Marabou
Kuvat:
Marabou
Julkaistu: 27.9.2021
Muokattu: 27.9.2021
Fiksut tyypit tarpovat syksyn sateissa suklaan voimin. Mutta kuinka kova suklaatietäjä sinä olet? Tunnetko tämän ruskean kullan makeimmat salat? Testaa tietosi tästä ja voita kassi täynnä Marabou Big Taste -suklaalevyjä. Kaupallinen yhteistyö / Marabou

Osallistu ja voita Marabou Big Taste -suklaata

Syksyllä on syytä herkutella oikein isosti – ja yleensä vielä visusti viltin alla sekä suu täynnä suklaata. Onneksi on olemassa niinkin upeita suklaalevyjä kuin Marabou Big Taste. Näissä levyissä on nimittäin monta sataa grammaa suklaata ja jumalaisia täytteitä, joiden maku ja suutuntuma vievät kielen ja syksyn sateisen mielen mennessään.

Mutta kuinka hyvin sinä tunnet suklaan salat? Testaa tietosi suklaasta ja osallistu arvontaan Yhteishyvän Facebookissa. Voit voittaa tuotekassin täynnä Marabou Big Taste -suklaalevyjä.

Testin kesto on noin 3 minuuttia. Palkintoja arvotaan yhteensä 10 onnekkaalle, ja yksi kassi sisältää suklaata 23 € edestä. Palkinnot toimitetaan vain Suomeen. Arvontaan voit osallistua 27.9.–24.10.2021.

Klikkaa suoraan arvontaan tästä linkistä.

Lue Yhteishyvän arvonnan säännöt täältä.