Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Meira pääkuva

Tutustu Meiran dippiuutuuksiin ja voita Marimekon kassi täynnä aitoja makuja

Teksti:
Meira
Kuvat:
Meira
Julkaistu: 26.4.2021
Muokattu: 6.5.2021
Sekoita pala luontoa naposteltavien kyytipojaksi ja testaa aitoa makua yrteistä ja mausteista sisältävät Meiran Herkkudipit ilman arominvahventeita tai tärkkelystä. Osallistu tästä samalla suureen dippivisaan ja voita Marimekon Unikko-kassi täynnä Meiran aitoja makuja. Kaupallinen yhteistyö / Meira

Oletko Suomen dippimestari? Osallistu ja voita Marimekon Unikko-kassi täynnä aitoa makua!

Nyt dipataan aitoa makua! Meira nimittäin toi markkinoille kolme herkullista dippimaustetta, jotka ovat aivan toista kuin tavalliset dipit. Herkkudipeissä on 100 % aitoa makua luonnosta ilman arominvahventeita tai tärkkelystä. Näissä vegaanisissa herkuissa ei ole mausta tingitty, vaikka suolaa ja sokeriakin on jopa 30 % vähemmän kuin perinteisissä dipeissä.

Mutta kuinkas hyvin sinulla on hallussa dippien salat? Testaa tästä ja osallistu arvontaan Yhteishyvän Facebookissa. Voit voittaa Marimekon Unikko-kassin täynnä Meiran dippejä (n. 100 pss). Palkintoja arvotaan viisi kappaletta, ja yhden paketin arvo on noin 135 €.

Klikkaa testin jälkeen arvontaan tästä! Osallistumisaika on 26.4.–23.5.2021.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.