Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vaasan Moilas pääkuva

Valmiina kesään? Voita grillivälinesetti vastaamalla kyselyyn!

Teksti:
Vaasan
Kuvat:
Vaasan
Julkaistu: 31.5.2021
Muokattu: 1.6.2021
Leipä on ravitseva aamupala, maistuva välipala ja sopiva myös iltapalalle. Uutuustuote Vaasan & Moilas Free From Pehmeä Herkkusämpylä takaa leivän ihanan maun ja kuohkean pehmeyden – ilman gluteenia. Vastaa leipäaiheiseen kyselyymme ja voita grillivälinesetti kesäksi. Kaupallinen yhteistyö / Vaasan

Uusi Vaasan & Moilas Free From Pehmeät Herkkusämpylät on täysin gluteeniton ja sopii siksi erinomaisesti niin keliaakikon kuin vehnää välttelevän ruokavalioon. Herkkusämpylä on luottotuote myös kesän grillailuun, sillä sämpylöistä teet vaikka maukkaita burgereita.

Vastaa kyselyyn ja voita grillivälinesetti

Vastaa lyhyeen leipäkyselyymme ja osallistu arvontaan – voit voittaa grillivälinesetin. Osallistu kommentoimalla Yhteishyvän Facebook-sivulla oma herkkuleipäreseptisi. Arvomme kaikkien osallistujien kesken 3 kpl grillivälinesettejä. Yhden palkinnon arvo on n. 50 €. Osallistumisaika 1.6.-27.6.

Kyselyn jälkeen pääset Facebook-arvontaan tästä linkistä!

Lue Yhteishyvän arvonnan säännöt täältä.