Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Rigoni di Asiago päävisu

Voita vuoden hillot ja levitteet – vastaa helppoon kyselyyn!

Teksti:
Rigoni di Asiago
Kuvat:
Rigoni di Asiago
Julkaistu: 30.8.2021
Muokattu: 30.8.2021
Valitse herkutteluun vain parasta! Rigoni di Asiagon FiordiFrutta-hillot ja Nocciolata-suklaalevitteet on valmistettu laadukkaista luomuraaka-aineista italialaisen perheyrityksen pitkiä perinteitä kunnioittaen. Vastaa kyselyymme – voit voittaa vuoden hillot ja levitteet! Kaupallinen yhteistyö / Rigoni di Asiago

Rigoni di Asiago on tunnettu korkealuokkaisista tuotteistaan, jotka ovat tuoneet herkullista makua perheiden pöytiin jo sadan vuoden ajan. Luomuraaka-aineista valmistetut FiordiFrutta-hillot eivät sisällä lisättyä sokeria, vaan ne on makeutettu luomu-omenamehulla. Täyteläisten Nocciolata-suklaalevitteiden valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan palmuöljyä.

Vastaa nopeaan ja helppoon kyselyyn ja voita vuoden hillot ja levitteet!

Täytä lyhyt tuotekyselymme alla ja osallistu arvontaan Yhteishyvän Facebook-sivuilla. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken Rigoni di Asiago -tuotepaketin, joka sisältää 12 purkkia FiordiFrutta-hilloa ja 12 purkkia Nocciolata-suklaalevitettä. Palkinnon arvo on n. 90 €.

Osallistu Yhteishyvän Facebook-sivuilla kommentoimalla kummasta pidät enemmän: hillosta vai suklaalevitteestä. Arvonta käynnissä 30.8.–26.9.2021.

Siirry kommentoimaan Facebook-arvontaan tästä!

Palkinto toimitetaan vain Suomeen. Lue Yhteishyvän arvonnan säännöt täältä.