Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pannupiparkakku

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jos tykkäät piparkakkutaikinasta, ihastut tähän jälkkäriin! Paista piparkakkutaikinapalat nopeasti pannulla ja tarjoa lämpiminä leipäjuuston, kinuskin ja puolukoiden kera.

Ainekset

1/2 kpl
(250 g) piparkakkutaikinaa
1 kpl
(noin 200 g) leipäjuustoa
2 rkl
Voita tai margariinia
1 dl
Kinuskikastiketta
1 dl
Pakastepuolukoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan.

1/2 kpl
(250 g) piparkakkutaikinaa
2

Leikkaa taikina noin 1 ½ cm:n kuutioiksi. Valuta leipäjuusto ja leikkaa se samankokoisiksi kuutioiksi. Paista taikinakuutiot nopeasti kuumassa rasvassa, välillä käännellen.

1 kpl
(noin 200 g) leipäjuustoa
1/2 kpl
(250 g) piparkakkutaikinaa
2 rkl
Voita tai margariinia
3

Tarjoa lämpimät piparkakkukuutiot leipäjuuston, puolukoiden ja kinuskikastikkeen kanssa.

1 dl
Pakastepuolukoita
1 dl
Kinuskikastiketta
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 11.11.2018
|
Muokattu: 19.1.2023

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.