Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvistagine

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

400 g
Ruusukaalia
3 kpl
Porkkanaa
300 g
Lanttua
1 kpl
Paprika
4 kpl
Valkosipulinkynttä
3 kpl
Punasipulia
230 g
(1 prk 380/230 g) kikherneitä
1 kpl
Sitruuna
1 kpl
Chili

Haudutusliemi

5 dl
Kasvislientä
1 - 2 kpl
Kanelitankoa
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
(savu)paprikajauhetta
1/2 tl
Kurkumaa
1 tl
Inkivääriä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Siirappia tai hunajaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise ruusukaalit, paloittele porkkanat, paprika ja lanttu. Lohko sipulit, huuhtele kikherneet siivilässä. Viipaloi valkosipulinkynnet ja hyvin pesty sitruuna. Puolita chili. Pane kasvikset ja kikherneet uunivuokaan tai pataan.

400 g
Ruusukaalia
1 kpl
Paprika
3 kpl
Porkkanaa
300 g
Lanttua
3 kpl
Punasipulia
230 g
(1 prk 380/230 g) kikherneitä
4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Sitruuna
1 kpl
Chili
2

Kuumenna kasviliemi, lisää joukkoon mausteet. Anna liemen hautua hetki.

5 dl
Kasvislientä
1 - 2 kpl
Kanelitankoa
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
(savu)paprikajauhetta
1/2 tl
Kurkumaa
1 tl
Inkivääriä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Siirappia tai hunajaa
3

Kaada liemi kasvisten päälle, peitä astia kannella tai foliolla. Kypsennä taginea 200-asteisessa uunissa 1 1/2 tuntia.

4

Tarjoa couscousin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2016
|
Muokattu: 24.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

131

548

2,0 g

0,3 g

17,5 g

9,5 g

6,5 g

6,0 g

2,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 - 2 kpl Kanelitankoa,

1 tl Juustokuminaa,

1 tl Inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli