Maapähkinävoilla maustettu lihapata
Ainekset
VINKKI: Tee lihapata broilerin paistileikkeistä. Broilerille riittää tunnin haudutus.
Näin teet
Leikkaa liha noin 2 cm:n kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
Ruskista lihat kolmessa erässä öljyssä paistinpannulla. Siirrä lihat pataan tai isoon kattilaan. Huuhdo pannu ruskistusten välillä vedellä ja kaada huuhdevesi lihojen päälle.
Lisää sipuli, valkosipuli, tomaattisose ja mausteet sekä sen verran vettä, että lihat juuri ja juuri peittyvät. Murenna liemikuutiot pataan ja sekoita maapähkinävoi joukkoon.
Anna padan hautua hiljalleen 1 ½ tuntia silloin tällöin sekoitellen. Kuori ja leikkaa bataatti 3 cm:n paloiksi ja lisää ne pataan. Keitä hiljalleen noin 30 minuuttia tai kunnes bataatti on kypsää ja liha mureaa. Tarjoa pata keitetyn riisin kanssa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 1 g | 11 g |
Proteiinia | 28 g | 222 g |
Rasvaa | 9 g | 71 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 822 | 6573 |
Energiaa kcal | 196 | 1570 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
sipulia
valkosipulinkynttä
lihaliemikuutiota (gluteenitonta)
340 g (1 prk) maapähkinävoita (sokeritonta)
(600 g) bataatti
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 1 g | 11 g |
Proteiinia | 28 g | 222 g |
Rasvaa | 9 g | 71 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 822 | 6573 |
Energiaa kcal | 196 | 1570 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
sipulia
valkosipulinkynttä
lihaliemikuutiota (gluteenitonta)
340 g (1 prk) maapähkinävoita (sokeritonta)
(600 g) bataatti