Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yrtti-juustokeksit

Fork and knife
35 Kappaletta
Fork and knife
35 Kappaletta
Yrtti-juustokeksit sopivat perinteiseen juustopöytään tai levitteiden tai hillon kera juhlien napostelupaloiksi.

Ainekset

3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Kuivattua yrttiseosta
1 tl
Valkosipulijauhetta
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Leivinjauhetta
2 dl
Parmesaaniraastetta
1 kpl
Kananmuna
75 g
Voita tai margariinia
2 rkl
Vettä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita jauhojen joukkoon mausteet, leivinjauhe ja parmesaaniraaste. Lisää muna, pehmeä rasva ja neste ja nypi tasaiseksi taikinaksi. Kääri kelmuun ja siirrä noin tunniksi viileään.
Kauli taikina kahden kelmun välissä ohueksi levyksi. Poista pinnalla oleva kelmu. Leikkaa taikinasta taikinapyörällä haluamasi muotoisia keksejä ja nosta ne leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

38

160

2,0 g

1,2 g

4,1 g

0,1 g

0,2 g

0,9 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Kuivattua yrttiseosta,

1 tl Valkosipulijauhetta,

0,5 tl Suolaa,

1 tl Leivinjauhetta,

2 dl Parmesaaniraastetta,

2 rkl Vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli