Näin kokoat herkullisen juustotarjottimen – yllätä myös itse tehdyillä naposteltavilla - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Näin kokoat herkullisen juustotarjottimen – yllätä myös itse tehdyillä naposteltavilla

Punasipuli-puolukkahilloke

Punasipuli-puolukkahilloke

Juustotarjotin on näyttävä ja herkullinen mutta kuitenkin helppo valinta juhliin tai viikonlopun herkutteluun. Juustopöydältä löytyy jotain jokaiseen makuun. Katso vinkit ja juustoille sopivat hilloreseptit!

Jaa Somessa
Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK

Huomaa nämä, kun valitset juustoja:

  • Juustotarjottimelle kannattaa varata ainakin kolmea erilaista juustoa. Hyvä kokonaisuus syntyy, kun valitset maisteltaviksi erilaisia juustoja miedosta voimakkaampaan.
  • Varaa juustoa noin 150 grammaa henkilöä kohden.
  • Juuston makupariksi sopii aromikas hillo. Kokeile myös uusia makuja, esimerkiksi viikuna- tai sellerihilloketta.
  • Keksien lisäksi juuston kanssa voi rouskutella hapankorppuja, siemennäkkileipää tai piparkakkuja. Juuston alla maistuvat myös pehmot: patonki tai täysjyväleipä.
  • Voit tehdä juustojen kanssa maistuvat hillot ja keksit myös itse.

Juustopöytään sopivat hillot

Juustopöytään sopivat keksit ja muut naposteltavat

Katso lisää vinkkejä juustotarjottimelle

Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 10.10.2019
Jaa Somessa