Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-parsakaaliwokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 - 400 g
Broilerin suikaleita
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 kpl
(400 g) parsakaali
1/2 kpl
Tuoretta chiliä
2 rkl
Rypsiöljyä

Suurus

2 dl
Appelsiinimehua
2 rkl
(makeaa) soijakastiketta
1 rkl
Perunajauhoja

Lisäksi

200 g
Nuudeleita
1 dl
(paahdettuja) cashewpähkinöitä
Limetinlohkoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

~18
60
/yht. 11 tuotetta
(hinta Prismassa 14.2.)
Kopioi ostoslista

Valmistus

1

Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet ja silppua hienommaksi. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerisuikaleet. Lisää kesäkurpitsa, parsakaali ja chili. Paista kunnes kasvikset saavat hieman väriä. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää wokkiin. Sekoita suurus kulhossa ja lisää se wokkiin. Hauduta välillä sekoitellen, kunnes suurus sakenee ja broileri on kypsää. Viimeistele pähkinöillä ja purista päälle hieman limetinmehua.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

523

2189

23,0 g

3,0 g

43,8 g

8,3 g

6,0 g

31,8 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Tuoretta chiliä,

Limetinlohkoja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli