Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Silli à la russe

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Matjessillifileetä
2 dl
Kuutioitua etikkapunajuurta
3 kpl
Keitettyä munaa
2 kpl
Sipulia
3 rkl
Kaprista
1/2 dl
Hienonnettua ruohosipulia
1/2 dl
Hienonnettua tilliä

Kastike:

1 dl
Majoneesia
2 rkl
Sinappia
2 rkl
Ranskankermaa
1/2 tl
Valkopippuria
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa sillifileet viipaleiksi. Kuori munat ja erottele keltuaiset ja valkuaiset. Hienonna sipulit ja valkuaiset ja keltuaiset erikseen. Nosta ainekset tarjoiluvadille omiin ryhmiinsä silliviipaleiden ympärille. Sekoita kastike ja nosta se silliviipaleiden päälle. .

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.