Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yrttiset feta-oliiviperunat

timer-icon60 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Feta, oliivit ja yrtit antavat perunoille uutta makua. Nämä perunat voit tarjoilla esimerkiksi perunasalaatin tapaan.

Ainekset

2 kg
Perunoita (kiinteä lajike)
1 1/2 tl
Suolaa
1 dl
Oliiviöljyä

Lisäksi

2 dl
Silputtuja yrttejä (esim. persiljaa ja basilikaa)
2 kpl
(à 370 ml) kivettömiä oliiveja
300 g
Fetajuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese perunat huolellisesti ja kuori ne tarvittaessa. Varhaisperunoita ei tarvitse kuoria. Halkaise perunat ja siirrä ne uunipellille. Mausta suolalla ja lisää öljy. Pyörittele perunat öljyssä.

2

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 45–60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsiä ja saavat kauniin värin. Lisää kypsiin perunoihin yrtit, oliivit ja murennettu fetajuusto.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.