Aasialaiset broileri-salaattikupit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aasialaiset broileri-salaattikupit

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Broilerin jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Fariinisokeria
2 tl
Makeaa soijakastiketta
Suolaa
1 kpl
Limetin raastettu kuori ja mehu

LISÄKSI

Salaatinlehtiä
3 rkl
Murskattuja suolapähkinöitä
2 kpl
Vartta kevätsipulia tai 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
1/2 kpl
Punaista chiliä

Näin teet

1

Paahda jauheliha pannulla öljyssä raastetun inkiväärin kanssa. Mausta jauheliha raastetulla valkosipulinkynnellä, fariinisokerilla, soijalla ja ripauksella suolaa. Sekoita joukkoon limetinraaste sekä puristettu mehu.

Nostele broileriseosta salaatinlehtikuppeihin ja ripottele päälle murskattuja suolapähkinöitä, hienonnettua kevätsipulia ja punaista chiliä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 14.4.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g17 g
Proteiinia22 g86 g
Rasvaa10 g41 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj829 3315
Energiaa kcal198 792

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala tuoretta inkivääriä

  • Valkosipulinkynsi

  • Suolaa

  • Salaatinlehtiä

  • Punaista chiliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g17 g
Proteiinia22 g86 g
Rasvaa10 g41 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj829 3315
Energiaa kcal198 792

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala tuoretta inkivääriä

  • Valkosipulinkynsi

  • Suolaa

  • Salaatinlehtiä

  • Punaista chiliä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.