Blinipannari | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Blinitaikinasta pannukakku

Blinipannari

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Tästä herkusta riittää syötävää isommallekin porukalle. Tarjoile blinipannari kuumana mädin, smetanan, sipulisilpun ja sienisalaatin kanssa.

Ainekset

7 dl
Maitoa
25 g
Hiivaa
3 dl
Tattarijauhoja
1 dl
Vehnäjauhoja
3 kpl
Kananmunaa
1 tl
Suolaa

tarjoiluun:

Mätiä tai anjoviskuutioita
Smetanaa
Hienonnettua sipulia
Valmista sienisalaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita jauhot joukkoon. Kohota seosta noin tunti. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Erota kanamunasta keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset ja suola seokseen. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää varovasti sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista noin 20 minuuttia. Leikkaa pannari annospaloiksi. Tarjoile kuumana mädin tai anjoviskuutioiden, smetanan, sipulisilpun ja sienisalaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.