Broileri-caesarsalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileri-caesarsalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(430 g) broilerinleikkeitä
1 rkl
Öljy
1/2 tl
Merisuolahiutaleita
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Ruukku jääsalaattia tai romainesalaattia
Paahdettuja leipäkuutioita

kastike

1 kpl
Kananmunankeltuainen
1 rkl
Sitruunanmehua
1/2 dl
Oliiviöljyä
1 dl
Parmesaanijuustoraastetta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista broilerinleikkeet öljyssä ja hauduta kannen alla kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä folioon käärittynä kymmenen minuuttia. Viipaloi tai kuutioi broilerinliha. Valmista kastike. Vatkaa kananmunankeltuainen yhteen sitruunamehun kanssa. Lisää öljy ohuena nauhana ja koko ajan vatkaten, kunnes seos sakeutuu. Lisää parmesaani, suola ja pippuri. Tarkista maku. Huuhtele salaatti ja silppua se vadille. Lisää broileri ja leipäkuutiot. Valuta päälle kastike ohuena nauhana.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.