Espanjalainen tortilla | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Espanjalainen tortilla

Espanjalainen tortilla

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jäikö eilisen aterialta perunoita? Käytä ne espanjalaiseen tortillaan eli munakkaaseen.

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Kypsää perunaa
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Paprikaa
3 kpl
Valkosipulinkynttä
6 kpl
Kananmunaa
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi perunat ja sipuli. Pese paprikat, poista siemenet ja suikaloi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulit ja paprikat kevyesti. Lisää perunat, sekoita ja paista hetki.

Sekoita kananmunat ja mausteet kulhossa. Kaada pannulle puolet munaseoksesta. Ripottele pinnalle puolet juustoraasteesta. Lisää loppu munaseos ja päällimmäiseksi juustoraaste. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes tortilla on hyytynyt.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.