Fetalla maustetut porkkana-kesäkurpitsapihvit
Ainekset
Valmistus
Pese ja raasta kasvikset karkeaksi raasteeksi. Jos raasteet ovat hyvin kosteita, valuta niitä siivilässä hetki ja paina esimerkiksi kauhalla kuivemmiksi.
Yhdistä raasteet kulhossa, murustele fetajuusto joukkoon ja lisää muut ainekset. Sekoita ja anna turvota 10 minuuttia.
Kuumenna rasva ohukaispannulla. Jaa massaa pannun koloihin ja painele pihveiksi. Paista keskilämmöllä 4–5 minuuttia molemmin puolin. Pidä valmiit pihvit folion alla tarjoiluhetkeen asti.
Vinkki: Sekoita pihvien lisukkeeksi mintulla maustettu jogurttikastike.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
244
1020
16,5 g
7,5 g
12,3 g
4,0 g
2,3 g
10,3 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli