Fetapasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Fetapasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Pastaa
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Kesäkurpitsa (n 300 g)
3 kpl
Tomaattia
1 rkl
Öljyä
1 dl
Mustia, kivettömiä oliiveja
1 dl
Vettä
1 tl
Oreganoa
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
200 g
Fetajuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja paloittele sipuli. Pese ja paloittele kesäkurpitsa ja tomaatit. Kuumenna öljy pannulla ja paista kesäkurpitsaa ja punasipulia, kunnes ne pehmenevät. Lisää tomaatit, oliivit, vesi ja mausteet. Kuumenna. Lisää lopuksi fetakuutiot ja tarjoile pastan kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.