Gluteeniton täytekakkupohja
Tee kakkupohja gluteenittomasti. Täytä kakku haluamallasi tavalla.
Ainekset
4 kpl
Munaa
2 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Luontaisesti gluteenitonta jauhoa (hieno jauhoseos)
1/2 dl
Perunajauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
VUOAN VOITELUUN
Margariinia
Gluteenittomia jauhoja
Näin teet
1
Voitele ja jauhota gluteenittomilla jauhoilla pyöreä kakkuvuoka. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää seos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varoen.
Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasossa noin 30 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä.
Resepti
Minna Saarni
Kuvat
SOK
Julkaistu: 28.12.2004
Muokattu: 15.11.2018