Gluteeniton täytekakkupohja | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Gluteeniton täytekakkupohja

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tee kakkupohja gluteenittomasti. Täytä kakku haluamallasi tavalla.

Ainekset

4 kpl
Munaa
2 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Luontaisesti gluteenitonta jauhoa (hieno jauhoseos)
1/2 dl
Perunajauhoja
1 tl
Leivinjauhetta

vuoan voiteluun

Margariinia
Gluteenittomia jauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voitele ja jauhota gluteenittomilla jauhoilla pyöreä kakkuvuoka. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää seos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varoen.

Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasossa noin 30 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.12.2004
Muokattu: 7.5.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.