Valmista Coleslaw. Suikaloi kaali ja raasta porkkana kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla ja valkoviinietikalla. Anna mehustua noin 30 minuuttia.
Valuta ylimääräinen neste pois. Sekoita joukkoon sinappi ja majoneesi.
Valmista aioli. Hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita majoneesin joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Laita jääkaappiin maustumaan. Voit kokeilla myös Kulman Keittiön valmista Aioli-kastiketta.
Valmista burger. Grillaa pihvejä 2-5 minuuttia per puoli, pihvien paksuudesta riippuen.
Halkaise sämpylät ja paahda kuivalla pannulla.
Kokoa burger laittamalla sämpylän päälle pihvi, salaatti, tomaatti ja juusto. Mausta aiolilla. Tarjoile burger coleslaw-salaatin tai ranskalaisten kera.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
469
112
7,0 g
4,0 g
4,3 g
3,3 g
2,0 g
6,5 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 kpl Kulman Keittiön hampurilaispihviä,
4 kpl Kulman Keittiön Hampurilaissämpylää,
1 kpl pihvitomaatti ,
suolaa,
mustapippuria myllystä,
1 tl juustokuminaa,
0,5 dl valkoviinietikkaa,
1 rkl Dijon-sinappia ,
1 dl Hellmann's majoneesia,
1 dl Hellmann's majoneesia,
suolaa,
mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli