Ripottele kasslerin pinnalle suola ja sokeri ja anna maustua mielellään yön yli, kuitenkin vähintään 4 tuntia. Paista kassleria 200-asteisessa uunissa ensin tunti ja sitten 160-asteisessa uunissa toinen tunti kunnes liha on kypsää, mutta ei vielä hajoa. Anna jäähtyä, leikkaa kasslerista paksuja siivuja ja grillaa pintaan kunnon raidat.
Kuori valkosipulinkynnet ja laita folionyytteihin. Kypsennä grillissä tai uunissa miedolla lämmöllä kunnes kynnet ovat kypsiä ja pehmeitä (n. 20 min).
Muussaa valkosipulinkynnet bbq-kastikkeen joukkoon ja tarjoa kastikkeena kasslerille. Tarjoile grillattu kassler Kulman Keittiön grillisalaatin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
119
28
—
—
5,5 g
3,5 g
0,5 g
1,0 g
2,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl Lihatukku Jouni Partasen porsaan kassler,
0,5 prk Kulman Keittiön cola-bbq-kastiketta,
Kulman Keittiön grillisalaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli