Grillattu parsa hollandaisekastikkeella ja pekonimurulla - Yhteishyvä

Grillattu parsa hollandaisekastikkeella ja pekonimurulla

Grillattu parsa hollandaisekastikkeella ja pekonimurulla
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Klassinen parsa ja uppomuna -yhdistelmä saa reilusti makua rapeasta pekonimurusta. Kokonaisuuden viimeistelee Kulman Keittiön oma hollandaisekastike. Viimeistele annos miniyrtein ja tarjoa grillattu parsa alkupalana tai kevyenä lounaana.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
siivua pekonia
4 kpl
kananmunaa
1 prk Kulman Keittiön Hollandaisekastiketta
16 kpl
vihreää parsaa kuorittuna
2 rkl
hyvää oliiviöljyä
1 tl
sormisuolaa
1/2 tl
mustapippuria
ruohosipulia koristeluun

Näin teet

1

Paahda pekonit rapeiksi pannulla tai uunissa. Jäähdytä talouspaperin päällä. Hienonna pekoni veitsellä.

4 kpl
siivua pekonia
2

Kiehuta 1 l vettä ja lisää joukkoon 0,5 dl etikkaa. Riko kananmunat pieneen kahvikuppiin. Tee reikäkauhalla pyörre kiehuvaan veteen ja kaada kananmunat veteen yksitellen. Kypsennä 4 minuuttia. Nosta kananmunat kylmään veteen jäähtymään.

4 kpl
kananmunaa
3

Lämmitä hollandaisekastike varovasti kattilassa. Mausta parsat oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Grillaa parsoja noin 2 minuuttia per puoli.

1 prk Kulman Keittiön Hollandaisekastiketta
16 kpl
vihreää parsaa kuorittuna
2 rkl
hyvää oliiviöljyä
1 tl
sormisuolaa
1/2 tl
mustapippuria
4

Asettele parsat lautaselle. Nosta uppomuna parsojen päälle. Annostele reilusti hollandaisekastiketta uppomunan päälle ja viimeistele grillattu parsa pekonimurulla.

ruohosipulia koristeluun
Kuvat
TOK
Julkaistu: 19.11.2018
Muokattu: 19.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g6 g
Proteiinia12 g46 g
Rasvaa19 g74 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj931 3723
Energiaa kcal223 890

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 prk Kulman Keittiön Hollandaisekastiketta

  • 1 tl sormisuolaa

  • ruohosipulia koristeluun

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g6 g
Proteiinia12 g46 g
Rasvaa19 g74 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj931 3723
Energiaa kcal223 890

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 prk Kulman Keittiön Hollandaisekastiketta

  • 1 tl sormisuolaa

  • ruohosipulia koristeluun

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.