Grillattu parsa hollandaisekastikkeella ja pekonimurulla | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Grillattu parsa hollandaisekastikkeella ja pekonimurulla

Grillattu parsa hollandaisekastikkeella ja pekonimurulla

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Klassinen parsa ja uppomuna -yhdistelmä saa reilusti makua rapeasta pekonimurusta. Kokonaisuuden viimeistelee Kulman Keittiön oma hollandaisekastike. Viimeistele annos miniyrtein ja tarjoa grillattu parsa alkupalana tai kevyenä lounaana.

Ainekset

4 kpl
siivua pekonia
4 kpl
kananmunaa
1 prk Kulman Keittiön Hollandaisekastiketta
16 kpl
vihreää parsaa kuorittuna
2 rkl
hyvää oliiviöljyä
1 tl
sormisuolaa
1/2 tl
mustapippuria
ruohosipulia koristeluun

Näin teet

1

Paahda pekonit rapeiksi pannulla tai uunissa. Jäähdytä talouspaperin päällä. Hienonna pekoni veitsellä.

4 kpl
siivua pekonia
2

Kiehuta 1 l vettä ja lisää joukkoon 0,5 dl etikkaa. Riko kananmunat pieneen kahvikuppiin. Tee reikäkauhalla pyörre kiehuvaan veteen ja kaada kananmunat veteen yksitellen. Kypsennä 4 minuuttia. Nosta kananmunat kylmään veteen jäähtymään.

4 kpl
kananmunaa
3

Lämmitä hollandaisekastike varovasti kattilassa. Mausta parsat oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Grillaa parsoja noin 2 minuuttia per puoli.

1 prk Kulman Keittiön Hollandaisekastiketta
16 kpl
vihreää parsaa kuorittuna
2 rkl
hyvää oliiviöljyä
1 tl
sormisuolaa
1/2 tl
mustapippuria
4

Asettele parsat lautaselle. Nosta uppomuna parsojen päälle. Annostele reilusti hollandaisekastiketta uppomunan päälle ja viimeistele grillattu parsa pekonimurulla.

ruohosipulia koristeluun

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 28.7.2018
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

931

223

18,5 g

4,8 g

1,5 g

1,5 g

2,0 g

11,5 g

0,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 prk Kulman Keittiön Hollandaisekastiketta,

1 tl sormisuolaa,

ruohosipulia koristeluun.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli