Grillatut parsat ja sinihomejuustodippi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Grillatut parsat
Play

Grillatut parsat ja sinihomejuustodippi

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tankoparsa on herkullista sellaisenaan grillattuna. Dippikastikkeeksi sopii aromikas sinihomejuustokastike.

Ainekset

250 g
Vihreää parsaa
1 rkl
Oliiviöljyä

sinihomejuustodippi

200 g
Kermaviiliä
75 g
Sinihomejuustoa muruina

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista dippikastike. Sekoita sinihomejuustonmuruset kermaviilin joukkoon. Anna maustua viileässä noin puolisen tuntia.
Huuhtele parsat ja poista tyvestä muutaman sentin puumainen ja kova osa. Kuori parsanvarret liikkuvateräisellä kuorimaveitsellä nupun alta tyveen päin. Sipaise parsojen pintaan öljyä. Grillaa 2–3 minuuttia. Tarjoile dippikastikkeen kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.4.2016
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

752

180

15,5 g

8,0 g

2,8 g

2,8 g

2,3 g

6,8 g

0,5 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli