Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu parsa ja sinihomejuustodippi

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tankoparsa on herkullista sellaisenaan grillattuna. Dippikastikkeeksi sopii aromikas sinihomejuustokastike.

Ainekset

250 g
Vihreää parsaa
1 rkl
Oliiviöljyä

Sinihomejuustodippi

200 g
Kermaviiliä
75 g
Sinihomejuustoa muruina

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista dippikastike. Sekoita sinihomejuustonmuruset kermaviilin joukkoon. Anna maustua viileässä noin puolisen tuntia.
Huuhtele parsat ja poista tyvestä muutaman sentin puumainen ja kova osa. Kuori parsanvarret liikkuvateräisellä kuorimaveitsellä nupun alta tyveen päin. Sipaise parsojen pintaan öljyä. Grillaa 2–3 minuuttia. Tarjoile dippikastikkeen kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.4.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

180

752

15,5 g

8,0 g

2,8 g

2,8 g

2,3 g

6,8 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli