Grillatut parsat ja sinihomejuustodippi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut parsat ja sinihomejuustodippi

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Tankoparsa on herkullista sellaisenaan grillattuna. Dippikastikkeeksi sopii aromikas sinihomejuustokastike.
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Vihreää parsaa
1 rkl
Oliiviöljyä

SINIHOMEJUUSTODIPPI

200 g
Kermaviiliä
75 g
Sinihomejuustoa muruina

Näin teet

1

Valmista dippikastike. Sekoita sinihomejuustonmuruset kermaviilin joukkoon. Anna maustua viileässä noin puolisen tuntia.
Huuhtele parsat ja poista tyvestä muutaman sentin puumainen ja kova osa. Kuori parsanvarret liikkuvateräisellä kuorimaveitsellä nupun alta tyveen päin. Sipaise parsojen pintaan öljyä. Grillaa 2–3 minuuttia. Tarjoile dippikastikkeen kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.4.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g11 g
Proteiinia7 g27 g
Rasvaa16 g62 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj752 3008
Energiaa kcal180 718

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g11 g
Proteiinia7 g27 g
Rasvaa16 g62 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj752 3008
Energiaa kcal180 718
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.