Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Halloween-appelsiinit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Appelsiineista koverretut halloween-kulhot on täytetty raikkaalla hedelmäsalaatilla. Käytä kuvioiden leikkaamiseen teräväkärkistä juuresveistä.

Ainekset

4 kpl
Appelsiinia

Salaattiin

Appelsiinien hedelmäliha
1/2 kpl
Granaattiomenaa
2 kpl
Banaania
200 g
Viinirypäleitä

Liemi

1 dl
Appelsiinimehua
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa appelsiineista pois hattu. Koverra hedelmäliha pois terävällä veitsellä. Paloittele osa hedelmälihasta salaattiin ja puserra lopuista mehu talteen siivilän läpi painelemalla. Mausta appelsiinimehu vaniljasokerilla.
Viipaloi banaanit, irrota granaattiomenasta siemenet, puolita viinirypäleet. Sekoita hedelmät keskenään, lisää joukkoon mehu.
Tee appelsiininkuoriin reikäkuviot ja täytä appelsiinikupit hedelmäsalaatilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 12.10.2016
|
Muokattu: 7.10.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

168

701

0,8 g

34,5 g

32,0 g

4,8 g

1,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Appelsiinien hedelmäliha.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli