Haukipihvit ja tillihollandaise | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Haukipihvit ja tillihollandaise

Haukipihvit ja tillihollandaise

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Fork and knife
4 Annosta
Herkulliset haukipihvit on todella helppo valmistaa! Kulman Keittiön hollandaise-kastike maustaa pihvimassan ja se myös maustetaan tillillä pihvien kastikkeeksi.

Ainekset

500 g
haukifileetä
3 tl
suolaa
1 rkl
sitruunamehua
1 kpl
kananmuna
1 dl
kulman keittiön hollandaise-kastiketta
1 rkl
hienonnettua tilliä
1 1/2 dl
kulman keittiön hollandaise-kastiketta
tuoretta tilliä
öljyä tai voita paistamiseen

Näin teet

1

Leikkaa hauki paloiksi ja laita palat tehosekoittimen kulhoon. Lisää mausteet ja jauha hienoksi.

500 g
haukifileetä
3 tl
suolaa
1 rkl
sitruunamehua
2

Lisää kananmuna ja hollandaise joukkoon koneen käydessä. Sekoita joukkoon tilli ja siirrä haukipihvitaikina jääkaappiin jähmettymään hetkeksi ennen muotoilua.

1 kpl
kananmuna
1 dl
kulman keittiön hollandaise-kastiketta
1 rkl
hienonnettua tilliä
3

Hienonna tilli ja lisää hollandaisekastikkeen joukkoon.

1 1/2 dl
kulman keittiön hollandaise-kastiketta
tuoretta tilliä
4

Pyörittele taikinasta kostein käsin pihvejä ja paista esimerkiksi lettupannussa keskilämmöllä noin 5 minuuttia molemmin puolin.

öljyä tai voita paistamiseen

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Lisää aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 10.6.2019
Muokattu: 9.3.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.