Hedelmäinen kanakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Hedelmäinen kanakastike

Hedelmäinen kanakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Hedelmäinen kanakastike on helppo arkiruoka. Paprika ja päärynä tuovat makeutta broilerikastikkeeseen.

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Punainen paprika
2 dl
Ruokakermaa tai kasvisrasvasekoitetta
1 kpl
Päärynänpuolikkaita
Persiljaa hienonnettuna

lisäksi:

Nauhapastaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Ruskista broilerisuikaleet. Hienonna sipuli ja paprika. Lisää ne pannulle ja jatka paistamista hetken aikaa.

400 g
Hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Punainen paprika
2

Lisää ruokakerma ja anna hautua viisi minuuttia.

2 dl
Ruokakermaa tai kasvisrasvasekoitetta
3

Pilko päärynät pienemmiksi paloiksi ja lisää ne hienonnetun persiljan kanssa kastikkeeseen. Tarjoa esim. nauhapastan kanssa.

1 kpl
Päärynänpuolikkaita
Persiljaa hienonnettuna
Nauhapastaa
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.