Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo kanakastike

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Valmista muutaman aineksen kanakastike alle puolessa tunnissa. Marinoidut kanasuikaleet ja maustettu ruokakerma maustavat kastikkeen ja tekevät kokkaamisesta helppoa.

Ainekset

350 g
(1 rs) hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1 kpl
paprika
1 kpl
sipuli
1 rkl
rypsiöljyä
2 1/2 dl
(1 prk) sweet chili -ruokakermaa
1/2 dl
vettä
1 dl
lehtipersiljaa hienonnettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

~9
62
/yht. 6 tuotetta
(hinta Prismassa 29.12.)
Kopioi ostoslista

Valmistus

1

Ota broileri huoneenlämpöön. Huuhtele paprika. Halkaise se, poista siemenet ja kuutioi paprika. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kasvikset öljyssä pannulla. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista.

350 g
(1 rs) hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1 kpl
paprika
1 kpl
sipuli
1 rkl
rypsiöljyä
2

Kaada kerma pannulle, huuhtele purkki ½ desillä vettä ja sekoita kastikkeeseen. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

2 1/2 dl
(1 prk) sweet chili -ruokakermaa
1/2 dl
vettä
3

Viimeistele kastike persiljalla ja tarjoa esimerkiksi täysjyväpastan tai kaura ateriajyvien kanssa.

1 dl
lehtipersiljaa hienonnettuna

Vinkki: Saat kastikkeesta kasvisversion vaihtamalla broilerin marinoituun tofuun tai härkäpapusuikaleisiin.

Miltä maistui?(8 arviota)
Resepti:
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 14.1.2022
|
Muokattu: 8.9.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

281

1174

20,8 g

7,8 g

3,3 g

3,3 g

0,8 g

19,0 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli