Helppo kukkakaalivuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helppo kukkakaalivuoka

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

Iso kukkakaali (500 g)
100 g
Savukinkkua
1 kpl
(2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuutioi kanta. Kukkakaalia ei tarvitse esikeittää. Kuutioi savukinkku. Pane kukkakaalit ja kinkkukuutiot voideltuun uunivuokaan.

Iso kukkakaali (500 g)
100 g
Savukinkkua
2

Sirottele joukkoon hiukan mustapippuria. Kaada kerma vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Voit jättää kinkun pois ja tarjota vuoan lisäkkeenä.

Mustapippuria
1 kpl
(2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.