Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo mudcake-täytekakku

timer-icon60 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
12 Palaa
Fork and knife
12 Palaa
Superhelppo suklainen täytekakku kootaan valmiista mutakakuista ja täytetään kinuskisella tuorejuustovaahdolla. Kokoaminen vie vain vartin ja onnistuu myös lapsilta!

Ainekset

2 kpl
(à 400 g) mutakakkuja (Kotimaista, pakaste)

Täyte

200 g
(1 rs) tuorejuustoa
1 dl
kinuskikastiketta
2 dl
(1 prk) vispikermaa
1/4 dl
sokeria

Koristelu

125 g
(1 rs) vadelmia
2 tl
tomusokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Irrota jäiset mutakakut vuoistaan. Laita toinen sulamaan tarjoiluastialle ja toinen tomusokeroidulle leivinpaperille. Anna sulaa noin tunti.

2 kpl
(à 400 g) mutakakkuja (Kotimaista, pakaste)
2

Sekoita tuorejuusto ja kinuskikastike keskenään. Vatkaa toisessa kulhossa kerma vaahdoksi. Kun vaahto alkaa muodostua, lisää sokeri ja vatkaa kermavaahto napakaksi. Nostele kermavaahto kinuskituorejuuston joukkoon.

200 g
(1 rs) tuorejuustoa
1 dl
kinuskikastiketta
2 dl
(1 prk) vispikermaa
1/4 dl
sokeria
3

Levitä puolet täytteestä tarjoiluastiassa olevalle mutakakulle. Nosta toinen mutakakku päälle. Käytä tarvittaessa apuna leveitä lastoja. Levitä loppu täyte kakun päälle. Koristele vadelmilla ja tomusokerilla.

125 g
(1 rs) vadelmia
2 tl
tomusokeria
Miltä maistui?(17 arviota)
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 6.4.2022
|
Muokattu: 16.4.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

123

516

10,8 g

5,9 g

3,9 g

3,9 g

0,4 g

2,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 kpl (à 400 g) mutakakkuja (Kotimaista, pakaste),

1 dl kinuskikastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli