Vatkaa voimakkaasti sinihomejuustodipin ainekset yhteen ja laita maustumaan jääkaappiin.
Sekoita valkosipulidipin ainekset yhteen ja laita maustumaan jääkaappiin.
Lämmitä uuni 200°C. Kuivaa kanansiivet huolellisesti. Näin saat nahan rapeammaksi.
Laita siivet muovipussiin ja kaada päälle öljy sekä mausteet. Sekoita huolellisesti kanansiivet muovipussin sisällä, jotta mausteet levittyvät tasaisesti.
Voitele paistoritilä öljyllä ja lado siivet tasavälein ritilälle. Laita uunipelti ritilän alle ja kypsennä uunissa noin 15 minuuttia. Käännä siivet ja kypsennä vielä 15 minuuttia. Tarjoile rapeat wingsit sinihomejuustodipin, valkosipulidipin sekä Kulman Keittiön Hot Wings -kastikkeen kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3148
752
63,0 g
21,3 g
3,0 g
2,8 g
—
44,3 g
3,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl paprikajauhetta,
1 tl valkosipulijauhetta,
1 dl Kulman Keittiön Aiolia,
Valkosipulinkynsi raastettuna,
1/3 tl mustapippuria rouhittuna,
1 prk Kulman Keittiön Hot Wings -kastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli