Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo tomaattikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Maukas tomaattikeitto on helppo valmistaa itse. Tarjoile vartissa valmistuva lämmin keitto esimerkiksi paahdettujen mantelien tai cashewspähkinöiden kera.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Kylmäpuristettua rypsi- tai oliiviöljyä
2 kpl
(à 500 g) tomaattimurskaa
1 rkl
Sokeria
1 rkl
Tummaa balsamiviinietikkaa
1/2 tl
Suolaa
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1/2 kpl
Ruukkua basilikaa

Päälle

1/2 dl
Paahdettuja manteleita tai cashewpähkinöitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipuli. Lisää kattilaan tomaattimurska, sokeri, balsamiviinietikka ja suola. Keitä hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia.Lisää tuorejuusto ja kuumenna sekoitellen, kunnes juusto sulaa. Lisää silputtu basilika. Viimeistele annokset paahdetuilla manteleilla tai pähkinöillä.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.4.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.