Kuori ja paloittele sopiviksi suupaloiksi sipuli, porkkanat, herkkusienet ja bataatti. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
Kuumenna öljy padassa tai kattilassa. Lisää pannulle ensin mausteet ja kääntele hetki. Lisää sitten kasvikset parsakaalia lukuun ottamatta, mikäli käytät pakasteparsakaalia. Kääntele kasviksia hetki ja lisää joukkoon kookosmaito. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Anna hautua miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia. Lisää parsakaali ja jatka kypsennystä, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä. Silppua pinnalle tuoretta korianteria.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
278
1163
22,0 g
19,0 g
11,3 g
7,0 g
5,0 g
7,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
pala punaista chilipaprikaa,
sitruunalla maustettua avokadoöljyä,
2 tl garam masalaa,
1 tl korianteria jauheena,
mustapippuria,
suolaa,
tuoretta korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli