Jogurttipannacotta ja granaattiomenasalsa | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jogurttipannacotta ja granaattiomenasalsa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tee pannacotta turkkilaisesta jogurtista! Granaattiomenasalsa tuo jälkiruokaan väriä ja makua.

Ainekset

3 kpl
Liivatelehteä
2 dl
Kermaa
1/2 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
3 dl
Turkkilaista jogurttia

lisäksi

1 kpl
Granaattiomena
1 kpl
Appelsiini
3 rkl
Siirappia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kiehauta kerma. Ota syrjään. Lisää sokeri ja liuota joukkoon puristetut liivatelehdet. Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja jogurtti. Jaa seos tarjoilulaseihin ja peitä kelmulla. Nosta viileään hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suuren kulhon päällä. Leikkaa appelsiini kalvottomiksi viipaleiksi. Lohko viipaleet ja sekoita siirapin kanssa. Lusikoi hedelmäseosta pannacottan pinnalle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.12.2014
Muokattu: 27.2.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1565

374

23,8 g

16,0 g

34,5 g

34,0 g

2,0 g

4,0 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Liivatelehteä,

2 tl Vaniljasokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli