Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kiehauta kerma. Ota syrjään. Lisää sokeri ja liuota joukkoon puristetut liivatelehdet. Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja jogurtti. Jaa seos tarjoilulaseihin ja peitä kelmulla. Nosta viileään hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suuren kulhon päällä. Leikkaa appelsiini kalvottomiksi viipaleiksi. Lohko viipaleet ja sekoita siirapin kanssa. Lusikoi hedelmäseosta pannacottan pinnalle.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1565
374
23,8 g
16,0 g
34,5 g
34,0 g
2,0 g
4,0 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Liivatelehteä,
2 tl Vaniljasokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli