Joulun punainen glögi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Joulun punainen glögi

Joulun punainen glögi
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Keitä klassinen punaviiniglögi mustaherukkamehusta, punaviinistä ja jouluisista mausteista. Viimeistele höyryävän kuuma jouluglögi mantelilastuilla ja rusinoilla.
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
mustaherukkamehutiivistettä
5 dl
vettä
2 dl
sokeria
1 kpl
Kanelitanko
5 kpl
kokonaista neilikkaa
1 kpl
appelsiinin pesty kuori
3/4 l
(1 plo) punaviiniä

LISÄKSI

1/2 dl
mantelilastuja
1/2 dl
rusinoita

Näin teet

1

Mittaa kattilaan mehu, vesi, sokeri ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

2 dl
mustaherukkamehutiivistettä
5 dl
vettä
2 dl
sokeria
1 kpl
Kanelitanko
1 kpl
appelsiinin pesty kuori
5 kpl
kokonaista neilikkaa
2

Lisää punaviini ja kuumenna höyryäväksi, mutta älä keitä. Siivilöi glögi ja kaada laseihin. Viimeistele halutessasi mantelilastuilla ja rusinoilla.

3/4 l
(1 plo) punaviiniä
1/2 dl
rusinoita
1/2 dl
mantelilastuja
Resepti
Marja Samuli, Kati Pohja
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 27.11.2005
Muokattu: 19.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja46 g276 g
Proteiinia2 g13 g
Rasvaa3 g18 g
Kuituja1 g7 g
Energiaa kj1306 7837
Energiaa kcal312 1873

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 5 dl vettä

  • 1 kpl Kanelitanko

  • 5 kpl kokonaista neilikkaa

  • 1 kpl appelsiinin pesty kuori

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja46 g276 g
Proteiinia2 g13 g
Rasvaa3 g18 g
Kuituja1 g7 g
Energiaa kj1306 7837
Energiaa kcal312 1873

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 5 dl vettä

  • 1 kpl Kanelitanko

  • 5 kpl kokonaista neilikkaa

  • 1 kpl appelsiinin pesty kuori

Resepti
Marja Samuli, Kati Pohja
Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.