Juhlava persikkarahka | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juhlava persikkarahka

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
1 kpl
Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 kpl
(415 g) säilykepersikoita
150 g
Mantelimassaa
2 rkl
Sitruunamehua
1/2 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta persikat ja kuutioi ne. Vaahdota vaniljakastike. Raasta mantelimassa. Sekoita rahkan joukkoon sitruunamehu, sokeri sekä mantelimassa, hedelmät ja vaahdotettu vaniljakastike. Siirrä ruoka jälkiruokamaljaan tai jaa annosmaljoihin.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.