Juhlava persikkarahka - Yhteishyvä

Juhlava persikkarahka

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
1 kpl
Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 kpl
(415 g) säilykepersikoita
150 g
Mantelimassaa
2 rkl
Sitruunamehua
1/2 dl
Sokeria

Näin teet

1

Valuta persikat ja kuutioi ne. Vaahdota vaniljakastike. Raasta mantelimassa. Sekoita rahkan joukkoon sitruunamehu, sokeri sekä mantelimassa, hedelmät ja vaahdotettu vaniljakastike. Siirrä ruoka jälkiruokamaljaan tai jaa annosmaljoihin.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa