Juustoiset jauhelihapihvit - Yhteishyvä

Juustoiset jauhelihapihvit

???
Kappaleita
9
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Juustokeittoaineksia
1 dl
Vettä
3/4 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Sipuli
400 g
Vähärasvaista jauhelihaa
1 kpl
Kananmuna

Näin teet

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Anna juustokeittoainesten ja korppujauhojen turvota vedessä muutama minuutti. Kuori ja hienonna sipuli pieneksi. Sekoita kaikki ainekset huolella keskenään. Muotoile massasta kostutetuin sormin pihvejä leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Tarjoa raejuustokastikkeen kanssa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa