Juustoiset jauhelihapihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoiset jauhelihapihvit

Fork and knife
9 Kappaletta
Fork and knife
9 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Juustokeittoaineksia
1 dl
Vettä
3/4 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Sipuli
400 g
Vähärasvaista jauhelihaa
1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Anna juustokeittoainesten ja korppujauhojen turvota vedessä muutama minuutti. Kuori ja hienonna sipuli pieneksi. Sekoita kaikki ainekset huolella keskenään. Muotoile massasta kostutetuin sormin pihvejä leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Tarjoa raejuustokastikkeen kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.