Juustosarvet | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Juustosarvet

Juustosarvet

Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta
Herkullisten juustosarvien sisälle sopii pestokastike ja päälle ripotellaan pinjansiemeniä.

Ainekset

150 g
Voita tai margariinia
4 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
150 g
Juustoraastetta
1 1/2 dl
Maitoa

väliin

3/4 dl
Vihreää pestokastiketta

pinnalle

1 kpl
Muna
Pinjansiemeniä tai muita siemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nypi voi tai margariini ja keskenään sekoitetut kuivat aineet keskenään murumaiseksi seokseksi. Lisää juustoraaste ja maito. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasainen.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse vehnäjauhoja apuna käyttäen pyöreiksi kiekoiksi. Jaa kiekot taikinapyörällä kahdeksaan yhtä suureen sektoriin.

Laita jokaiselle pieni määrä vihreää pestokastiketta. Käännä rullalle leveimmästä kapeampaan päin ja käännä sarven muotoon. Nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, voitele munalla ja koristele siemenillä. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Resepti:
Hellapoliisi
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 10.3.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

799

191

13,0 g

6,9 g

12,6 g

0,8 g

0,7 g

5,6 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Leivinjauhetta,

0,5 tl Suolaa,

Pinjansiemeniä tai muita siemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli